Ukategorisert

Fortsatt et liberalistisk parti

Etter partistriden i fjor, har Fridtjof Frank Gundersen gjentatte ganger gått til retten for å prøve å ta over Det Liberale Folkepartiet, DLF. Hans siste forsøk på dette er nå avvist av Tønsberg Tingrett. I tillegg er saksøkeren dømt til å betale saksomkostninger.

Det Liberale Folkepartiet kan dermed fortsatt regnes som et liberalistisk parti. Innvandrermotstanderne fra Fremskrittspartiet har ikke klart å ta over partiorganisasjonen. Dermed er DLF fortsatt Norges eneste liberalistiske parti, med meninger og holdninger som Liberaleren støtter helhjertet opp om.

Tidligere DLF-leder Trond Johansen vant frem både i retten og hos Kommunaldepartementet før fjorårets Stortings-valg, og nå er saken også avgjort av Tingretten.
Gundersen led nederlag og er dømt til å betale saksomkostningene for Johansen.
I en pressemelding uttrykker Johansen glede over rettens beslutning.
– Jeg er ikke overrasket over resultatet fordi jeg visste at det var vi som hadde retten til partinavnet DLF. Men denne saken her krevd mye arbeid, og ført til at vi har fått mindre tid til å arbeide med de politiske sakene. Men nå er jeg lettet over at all vår energi kan brukes til å arbeide med det som er viktig for DLF, sier Trond Johansen, som nå er sentralstyremedlem i Det Liberale Folkepartiet.

For øvrig kan vi anbefale hjemmesidene til DLF. Adressen er http://www.stemdlf.no/.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer