Ukategorisert

Egil Bakke, gratulere med dagen

I dag fyller Egil Bakke 75 år. Liberaleren stiller seg i køen av gratulanter.

Egil Bakke er en mann vi setter pris på. I svært mange år har han vært en viktig kommentator i samfunnsspørsmål og økonomiske spørsmål. Han er en av de kommentatorene vi liker best, fordi han er en person som virkelig har innsikt i hvordan mennesket er og hvordan samfunnets intrikate mekanisme fungerer.

Egil Bakke mottok FRIdemokratenes Frihetspris for 1999 for sin aktive innsats som samfunnsdebattant. Han har i mange år forsvart og fremmet liberalistiske synspunkter, spesielt gjennom en rekke artikler og kronikker i ulike fora. Han har i tillegg skrevet boken Hvor mye politikk tåler Norge, holdt mange foredrag og deltatt i utallige debatter.
Egil Bakke har argumentert på en glitrende måte for mindre statsmakt, mer individuell frihet og det frie marked. Han har vist et stort intellektuelt mot ved å stå for egne meninger, uavhengig av deres popularitet.

Liberaleren gratulerer Egil Bakke med dagen. Vi håper du får en flott dag. Det fortjener du.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer