Ukategorisert

Bra kuttforslag, patetisk Alvheim

John Alvheim, Stortingets gamle grinebiterske julenisse, som elsker å sløse vekk andre menneskers penger, er atter kvalm!

Alvheim hisser seg opp over at regjeringen vil kutte den generelle støtten på 4 000 kr til gravferder. Regjeringen vil erstatte denne med behovsprøving på inntil 15 000 kr. Jeg synes det er horribelt å kaste vekk skattebetalernes penger på døde mennesker. Barn dør i Afrika hver dag, og så skal man subsidiere norske lik!

Problemet er ikke at regjeringen kutter denne støtten, men at de erstatter den med noe annet, den burde vært feid vekk i en jafs.

Noen vil sikkert tenke at jeg er kynisk og fæl og at man ikke skal belaste de pårørende mer. Vel, gravferder koster, og noen skal betale for det. Det eneste rettferdige er at de som har glede av begravelsen betaler for det, enten det er de pårørende eller den døde selv forut for sin død. Problemet er vel i større grad at regjeringen har forbudt alternative utnyttelser av lik! Det er eksempelvis forbudt med både naturlig forråtnelse og salg av legemsdeler.

I en verden der mennesker dør på grunn av mangel på donororganer, så er det forbudt å ta seg betalt for kroppen sin. I en fri verden ville det oppstå et marked der man kunne selge kroppen sin, eller deler av den, før sin død og bruke de pengene til egen nytelse mens man fortsatt levde. Eller man kunne sette tilside penger til sin egen begravelse.

For å være helt ærlig! Jeg synes det er morbid at jeg skal måtte betale ekstra skatt for at Alvheims slektninger eller ham selv skal slippe å betale for det når han kreperer. Jeg skal tvert imot juble over at en av Stortingets ondeste mennesker er forsvunnet fra jordens overflate, et menneske som har viet sitt liv til til kristenmoralisme og sløsing med andre folks penger.

Gi oss en fri verden for de levende og slutt å prioritere de døde!

Comments are closed.

Fra arkivet

 • FrPs ruspolitiske dobbelstandardFrPs ruspolitiske dobbelstandard
  FrP og KrF står i veien for regjeringens varslede rusreform. At et kristent avholdsparti sitter på bakbena må man forvente. FrPs motstand mot avkriminalisering er vanskeligere å akseptere.
 • Er det Trumps feil?Er det Trumps feil?
  Thor Steinhovden har skrevet en lettlest bok om bakgrunnen for hvordan amerikansk politikk er blitt som den er idag.
 • En hyllest til politikerneEn hyllest til politikerne
  Politikere fortjener ofte mer respekt enn de får. Samtidig bør vi ha mindre tro på det politiske systemet.
 • Frihandel er alfa omegaFrihandel er alfa omega
  Handelskrig skaper kun usikkerhet, mistillit og tapere.
 • Med samme begrunnelseMed samme begrunnelse
  Liberalister har alltid forsvart utsatte minoriteter, enten de er homofile eller religiøse fundamentalister. De er alle individer med like rettigheter.
 • DødsstraffDødsstraff
  Den mest fundamentale straffemetode blir stadig mindre brukt. Hvorfor er dødsstraff galt?
 • Innvandring og SvalbardInnvandring og Svalbard
  Svalbard er et godt eksempel på hva som menes med fri innvandring. Egenfinansiert innvandring for fredelige mennesker.