Ukategorisert

LO-medlemmer får bank ?

Rundt 1000 LO-medlemmer i Oslo tør ikke stå frem som fagorganiserte overfor arbeidsgiver, mener distriktssekretær.

Mange av dem frykter represalier fra sjefen, skriver Aftenposten.

–Folk melder seg inn, men ber oss om ikke å sende papirer til jobben. De forteller at de risikerer å miste jobben dersom sjefen finner ut at de er medlemmer, opplyser Kari Hauge, distriktssekretær i LO Oslo og Akershus til Aftenposten.
Enkelte ble banket opp da de sto frem som organiserte, andre trues med represalier dersom de melder seg inn i fagbevegelsen.

Liberaleren beklager dette, selv om vi er den første til å innrømme at LO har gjort mye dårlig for folk flest. Likevel skal det ikke være en grunn for juling dersom en er medlem av Landsorganisasjonen. Folk må ha friheten til å være medlem hvor som helst uten fare for liv og helse.

Vi tar forbehold om at artikkelen er lagd for å få mer sympati for LO. Det høres rart ut at arbeidstakerne blir truet på grunn av et medlemskap i fagforeningen. Er dette en realitet, bør bedriftene gå i seg selv. Dette er under enhver verdighet !

Det skal være organisasjonsfrihet, selv om enkelte organisasjoner gjør en dårlig jobb !

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer