Ukategorisert

Politikerne har ventelønn

Politikere som ikke blir gjenvalgt til Stortinget har muligheter til ventelønn dersom de ikke får napp i arbeidsmarkedet. En syk ordning !

14 eks-representanter mottar i dag ventelønn. En av dem har ifølge Aftenposten hatt ventelønn siden 1989.

Dette beviser at ordningen er urimelig god. Det skal ikke være mulig å leve på skattebetalernes regning i så mange år som undersøkelsen i Aftenposten viser. Politikerne har bevilget seg selv for gode sluttpakker. Litt rart ! Mange av stortingsrepresentantene er imot fallskjermer i næringslivet, men har lignende ordninger selv.

Praksisen fra Stortingets pensjonsstyre er gal, og heldigvis kommer det nå en innskjerping. Den innskjerpelsen bør være reel. Dagens ventelønnsordning er fullstendig bak mål. Rart et flertall ikke har reagert før !

Tags:

Mest lest

Arrangementer