Ukategorisert

Motstander av ny røykelov ?

Medlem av FRIdemokratene, Geir Jøntvedt, oppfordrer til aksjon mot den nye røykeloven gjennom www.folkefronten.no. Liberaleren støtter mer enn gjerne denne kampanjen.

I løpet av våren skal Stortinget behandle forslaget om ny røykelov. Dette forslaget vil innebære at Norge får den strengeste røykeloven i verden, dersom det blir vedtatt. Den innebærer bl.a. totalforbud mot røyking på alle restauranter, puber og diskotek

Er du enig i dette?

Liberaleren har tidligere tatt avstand fra regjeringens forslag til ny røykelov. Den innskrenker den personlige friheten. Vi har derfor ingen problemer med å støtte aksjonen, gjør du ?

Signer kampanjen

Tags:

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Laila D
Laila D
18 years ago

Jeg støtter meget gjerne denne aksjonen. Forholdene bør legges til rette slik at alle kan få det slik de vil – ikke at noen blir utestengt!Det er dessuten nok av dem som driver utesteder som ikke har noe imot røyk selv. Nå går hetsen for langt! Overformynderi! Snart passer de på at man ikke har for mye salt på egget!Har de ikke lært noe av ‘forbudstida’? Gjett om smugling blir attraktivt nå når de hever prisene med enda 35 kroner!

Fra arkivet