Ukategorisert

Viser Sansenes Rike

NRK 2 viser lørdag filmen Sansenes rike, som var forbudt i 25 år i Norge. Kristelig Folkepartis Ungdom reagerer.

–Helt forkastelig at NRK 2 viser filmen, sier leder i KrFU, Per Steinar Osmundnes til Vårt Land.

Ungdommen i Kristelig Folkeparti har de siste dagene gjort hva de kan for å stoppe filmen. De har skrevet brev til NRK. De har en underskriftskampanje på gang. De reagerer voldsomt på visningen i NRK 2.

Liberaleren er ikke spesielt tilhenger av statskanalen, men de bør kunne styre virksomheten uten politisk innblanding. Det er tross alt de som sitter på redaktøransvaret, og ikke politikerne, slik en kan få inntrykk av hos Kristelig Folkepartis Ungdom.

Tankekorset i denne saken er mer hvordan Sansenes Rike kunne være en forbudt film gjennom 25 år i Norge. Folk må selv kunne regulere dette, uten unødvendige hindringer fra politikere og byråkrater.

I debatten om Sansenes Rike har det kommet frem at filmen inneholder 28 sex-scener, innslag av sadomasoschisme og nekrofili. Med markedsføring av KrFU vil lørdagskvelden bli tilbringt foran TV-en, og det helt frivillig.

Tags:

Mest lest

Arrangementer