Ukategorisert

Foreslår modernisering, men …

Statssekretær, Anders Eira, foreslår sammenslåing av fylker. En modernisering av offentlig sektor, men hvorfor ikke gå lengre ?

Statssekretær Anders Eira i Kommunaldepartementet vil slå sammen Troms og Finnmark fylke
–Med de befolkningstallene det er i de to nordligste fylkene, vil vi ha mye å tjene på å slå sammen fylkene, sier Eira til Nationen.
Han mener det er for mange kommuner og fylker.

Liberaleren ser helt klart behovet for regjeringen å fremstå som et organ som vil effektivisere og modernisere offentlig sektor. Til en vis grad klarer de også dette i praksis, men kun til en vis grad. Det vi har problemer med å skjønne i Eiras høytenking, er hvordan han forsvarer fylkeinndeling med alt det innebærer. Blant annet med store fylkeskommuner som ikke kan være noe annet enn totalt unødvendig byråkrati. I utspill der medlemmer av denne regjeringsalliansen tenker høyt, bør de gå lengre i tankespinningen. En nedleggelser av fylker bør være et krav vi som liberalister kan stille.

Fylkeskommunen bør nedlegges !
Det er et krav ikke-sosialistiske politikere bør innfri.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer