Ukategorisert

Fortsatt dårlige tider for SP

Senterpartiet sliter til tross for EU-debatten som raser. Enoksen & co har heldigvis en lang vei å gå.

Liberaleren har ingen standpunkt i EU-saken, men det er bre enighet i redaksjonen i vår skepsis til Senterpartiet, som for første gang på lang tid er uten reel makt i Stortinget.

Mange har trodd en ny EU-debatt vil gi Senterpartiet økt oppslutning. Det har ikke skjedd, heller tvert imot. Målingen Sentio-Norsk Statistikk har gjort for Nationen viser at Senterpartiet nå har en oppslutning på 4,2 prosent, en nedgang på 0,1 prosentpoeng den siste måneden. EU-debatten tatt i betraktning bør dette være skremmende tall for Sps ledelse.

Liberaleren er fornøyd med dårlige galluptall for Senterpartiet. Det er hyggelig at en EU-debatt kan rase, uten at Senterpartiet får økt tilslutning. Måtte denne trenden vare, gjerne svært lenge.

På målingen for øvrig har Arbeiderpartiet og Sosialistisk Venstreparti suksess med stor fremgang. Både Fremskrittspartiet og regjeringspartiene sliter, på målingen som Sentio-Norsk Statistikk har gjort for Nationen.

Mest lest

Arrangementer