Ukategorisert

På tide med legalisering

Nesten hver tredje nordmann har prøvd hasj, viser en undersøkelse som er gjort for Dagsavisen.

Ifølge undersøkelsen som er foretatt av Visende AS, er det flere 50-åringer som har prøvd hasj enn tenåringer.
Oslo er det fylket der hasj er mest utbredt. 4 av 10 i hovedstaden har prøvd hasj.

Dette er en undersøkelse som ikke viser bruken av hasj. Liberaleren er likevel overbevist at det er rimelig utbredd. Det kan i hvert fall virke slik på de festlige lag vi deltar i. Uansett er tallene fra undersøkelsen høye nok til at vi nok en gang gjentar vårt krav om legalisering.

Mennesker har behov for å gjøre ting som er ”litt på kanten”. Ta en sjanse og gjøre ting som ikke er sunt. Denne retten må de sikres ! Færre ting må forbys ! Det eneste som bør forbys, er handlinger som skader andre mennesker. Å skade seg selv, bør mennesker ha lov til. Selv om det ikke nødvendigvis anbefales. Med bakgrunn i dette, er det enkelt å gå inn for legalisering av hasj. Dagens statistikk underbygger vår påstand at mennesker har behov for å gjøre litt ”skumle” ting. Skummelt er i anførselstegn fordi vi stiller et stort spørsmålstegn hvor skummelt hasj egentlig er ?

Frihet innebærer retten til å gjøre dumme ting !

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer