Ukategorisert

Storsatsing på nettet

I dag åpnet partiet Høyre sin nye internettportal, som betyr at partiet satser ennå mer enn før på internett. Liberaleren var blant de første som logget på.

Høyres nye portal gir hovedorganisasjonen, fylkeslagene og lokalforeningene nye muligheter med markedsføring av partiet og partiets politikk via internett. Ingen andre organisasjoner i Norge kan foreløpig måle seg med de nye sidene til Høyre.

Nå vil hver artikkel trekke automatiske koblinger mellom politiker, relevante artikler og politisk tema på Høyres internettsider. På denne måten vil du få mange relevante forslag på andre steder du kan besøke på Høyres sider. I tillegg presenteres rundt 80 politiske temaer, med talsperson og en historikk over hva Høyre har gjort innenfor de politiske temaene de siste 10 årene.

Denne ideen med å samle databasene er utviklet slik at hele organisasjonen kan nyte godt av det, alt fra små lokalforeninger til store fylkeslag.

Liberaleren gratulerer Høyre med nye internettsider. Vi innrømmer lett at dette var en genial ide, som bør oppfanges av andre. Det skal bli spennende å se om den nye portalen gir Høyre ny giv, både i politiske saker, men også i oppslutning. Vi har i alle fall ingen problemer med å gratulere med nyvinningen på nettet.

Sjekk Høyre sine sider

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer