Ukategorisert

Krigen er i gang

Da har angrepene på Irak startet. Foreløpig med begrenset angrep mot militære installasjoner, men alle forventer mer aggressivitet i løpet av noen dager.

Det er delte meninger om denne krigen i det liberalistiske miljøet. Det er umulig å slå fast om det er rett å gå til krig eller ikke. De faste skribentene i Liberaleren er skeptisk til krigshandlingene, selv om Liberaleren ikke tar har tatt og ikke vil ta et offisielt standpunkt til kamphandlingene som startet i natt.

Det vi kan uttale oss om, er at vi ønsker en kjapp krig med så negative ringvirkninger for de uskyldige offerene som rammes. Mennesker i Irak går ei forferdelig tid i møte. De er blandet inn i noe de overhode ikke kan klandres for. Tankene går til folk flest i Irak, og ikke til regimets ledelse.

For øvrig anbefales kommentaren ”krig” av Pleym Christensen, fra dagen i dag, 20. mars 2003.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer