Ukategorisert

Krekar arrestert

Torsdag ble mullah Krekar arrestert i Oslo. Fredag vil han ble fremstilt for varetekstsfengsling.

Hvis mullah Krekar er så farlig som myndighetene skal ha til, var det på tide med denne arrestasjonen. På tross av at kommunalministeren har gitt han betegnelsen ”en trussel mot rikets sikkerhet” har han gått rundt i Oslo som en fri mann. Ingen andre som betegnes som alvorlig kriminell kan gjøre det samme.

Liberaleren reagerte på utvisningsvedtaket mot mullah Krekar. Vi mener at mannen må etterforskes og eventuelt straffeforfølges i Norge dersom han har gjort noe galt. Det er ei mye bedre løsning enn kun å sende han ut av landet, uten noen former for reaksjoner.

Er mullah Krekar en terrorist eller kriminell på andre måter, bør han straffes her i landet. Amnesty er enig med Liberaleren i en slik tankegang.

Vi presiserer at mullah Krekar foreløpig er uskyldig til det motsatte er bevist. Bevisførselen bør finne sted i det norske rettssystemet.

Det finnes liberalister som reagerer på at Liberaleren vil bruke skattepenger på denne mannen i form av etterforskning og straffeforfølgelse i Norge. Det er en ulempe vi må ta på oss, dessverre. Det er mer rettferdig enn å la andre land ta på seg denne byrden. Det er tross alt Norge som har vært tilholdsstedet til han og hans familie de siste årene, i alle fall her han har hatt asylstatusen.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer