Ukategorisert

Støtt aksjonen !

De norske hjelpeorganisasjonene har hittil samlet inn 12 millioner kroner til nødarbeidet for ofrene av krigen i Irak.

Aksjonen som ble satt i gang for en uke siden skal gi krigsofrene i Irak hjelp til mat, medisiner og rent vann. Den er frivillig satt i gang av hjelpeorganisasjonene, og det er helt frivillig å bidra til innsamlingsaksjonen.

Norges Røde Kors har fått inn 8 millioner kroner og Flyktningerådet, som har som første organisasjon brukt tekstmeldinger til innsamling, har fått inn 2,5 millioner kroner.

12 millioner kroner er ikke en imponerende sum, ettersom de aller fleste av oss er engasjert i krigen på en eller annen måte. Derfor oppfordrer Liberaleren leserne til å støtte aksjonen. Gi ditt bidrag til den organisasjonen du mener kan gjøre det beste arbeidet for ofrene i Irak. Selvsagt er støtten helt frivillig. Det er det geniale med aksjoner som ikke finansieres over offentlige budsjett.

Hos Røde Kors får Liberaleren opplyst at en kan bruke bankkonto nummer 1, eller ringe tlf 820 43 000.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer