Ukategorisert

MarihuanaMarsjen 2003

Liberaleren oppfordrer alle liberalister til å delta i årets markering for legalisering. Bruk dagen i morgen til demonstrasjon for cannabis !

Lørdag arrangerer NORMAL cannabisfestival for femte gang på rad, og den årlige MarihuanaMarsjen går nå av stabelen i Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim, skriver organisasjonen på sin hjemmeside.

Da den første internasjonale MarihuanaMarsjen ble arrangert i 1999 var det ca 30 byer som deltok, inkludert Oslo. I år har flere enn 200 byer over hele verden sluttet seg til markeringen. I 2002 var det over 3000 mennesker i Oslo og Trondheim som brukte sin rett til å protestere mot totalforbudet av cannabis. I år bør ennå flere markere ønske om en ny politikk på dette området. Liberaleren støtter demonstrasjonen helhjertet, og oppfordrer alle leserne til å gjøre det samme.

Det har gått en liberaliseringsvind på denne saken i hele verden. Land etter land har avkriminalisert bruk av cannabis. Det er faktisk vanskelig å finne argumenter mot liberalisering. Alt peker i liberal retning. Det er vanskelig å ta motstanderne på alvor i deres skrekkpropaganda mot liberalisering. Derfor bør alle og enhver bruke morgendagens anledning til kamp mot dagens lovverk.

Liberaleren håper på stor oppslutning, og ønsker NORMAL lykke til med arrangementene.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer