Ukategorisert

Ikke stem på Demokratene

Ikke stem på partiet Demokratene. Partiet er ikke tuftet på ideer vi liberalister setter så høyt.

Partiet Vidar Kleppe er leder for stiller lister i alle fylker i høstens valg. Partiet har flere listekandidater som uten tvil kan kalles for personer som sprer fremmedfrykt. En oversikt det antifascistiske tidsskriftet Monitor har utarbeidet viser at Demokratene har trukket til seg folk som er milevis unna tanker og ideer en hver liberalist setter høyt. Derfor har Liberaleren ingen problemer mot å advare folk mot dette partiet.

–Jeg kjenner ikke til en eneste person på vår liste som er definert eller dømt som høyreekstrem, eller har synspunkter som går utover menneskeverdet og slike ting, sier Vidar Kleppe til P4.

Kleppes uttalelser til radiostasjonen klarer ikke å dempe vår skepsis. I Oslo og Akershus har partiet en rekke kandidater fra miljøet rundt Boot Boys. Det bør være en sterk nok advarsel. I tillegg gir Nettavisen en kort beskrivelse av noen listekandidater i dagens utgave. Denne beskrivelsen kan skremme vannet av alle og enhver.

Liberaleren håper på et dårlig valg for Demokratene. Det ville ha vært et sterkt signal om at folk flest ikke ønsker politikere med et fremmedfiendtlig syn inn i de ulike fylkestingene og kommunestyrene.

Mest lest

Arrangementer