Ukategorisert

Skal bli størst i 2005

Sosialliberalistene stiller ikke lister ved høstens kommune – og fylkestingsvalg, men partiets leder har som målsetning å gjøre Sosialliberalistene til det største partiet i Norge i 2005.

Sosialliberalistene er et nytt tilbud på partifloraen i Norge. Partiet ledes av Morten Stenersen, en relativt ung mann, utdannet sivilingeniør ved NTNU.

På partiets hjemmeside kommer det frem at de ikke stiller lister i høstens valg, men har som målsetning å bli Norges største parti i 2005. Det å bli størst kan la seg gjennomføre i teorien, men ikke i praksis. Liberalerens redaktør vedder hatten sin på at Sosialliberalistene ikke blir det største partiet på Stortinget etter valget i 2005.

I partiets program er det mange gode liberale saker som Liberaleren slutter seg til. De har også saker som ikke kan forenes med liberalismen. Vi er likevel glad for alle som vil kjempe for liberale tanker – og ideer.

Sosialliberalistene vil gå i samme terreng som Venstre, som også markedsfører seg i den samme politiske gaten. Det er litt underlig at Stenersen og hans gjeng ikke slutter seg til Venstre istedenfor å starte et eget politisk parti. Det må være enklere å kjempe for sine ideer i noe som allerede eksisterer istedenfor å etablere noe helt nytt. Likevel er det å starte et politisk parti en frihet alle bør ha, og vi skal være forsiktig med å kritisere denne friheten.

Besøk Sosialliberalistene på nett

Mest lest

Arrangementer