Ukategorisert

Anonyme Senterpartiet

Senterpartiet får kun 2,6 prosent i oppslutning på en meningsmåling som presenteres i Vårt Land. Anonymitet er årsaken til den lave oppslutningen.

Liberaleren har ingen problemer med at Senterpartiet sliter på meningsmålingene. For liberalister er det ei glad melding at Senterpartiet har lite å si, både i norsk politikk generelt, men også blant velgerne.

Denne Intéra ResearchLab er dårlig nytt for Senterpartiet. Partiet sliter med å markedsføre seg selv. Det må være et problem for et parti som nylig har valgt ny ledelse, en ledelse som skal sitte i alle fall 2 år til. Leder i Senterpartiet, Åslaug Hage, er helt anonym og det resulterer i elendige meningsmålinger.

Skulle denne utviklingen fortsette, vil Senterpartiet bli utradert i en rekke fylkesting og kommunestyre. Det vil bli mannefall i representasjonen for partiet. For liberalister gjør det lite, ettersom partiet ikke spiller på lag med oss.

Meningsmålingene i Vårt Land viser at Arbeiderpartiet befester sin posisjon som landets største parti med ei oppslutning på 26,7 prosent.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer