Ukategorisert

Vil legalisere hasj

Nini Stoltenberg flagger i dag saken om å legalisere hasj. Hun tar kraftig til motmæle mot den narkotikapolitikken som har blitt ført de siste 30 årene.

Hennes standpunkt vil kanskje komme som en bombe på Jens Stoltenberg og andre politikere, men vi som så TV2-dokumentaren om hennes forbruk for ei tid tilbake, hadde et inntrykk at hun delte Liberalerens syn på hasj. Hun har merket narkotikamisbruket på kroppen, og hun er uten tvil inne på den rette veien når det gjelder synet på narkotika.

Nini Stoltenberg slår et slag mot politikernes iver for regulering av hasj, reguleringer som overhode ikke har fungert. Derfor har Liberaleren få problemer med å ønske henne velkommen i klubben, selv om Liberaleren vil gå ennå lengre enn det hun vil.

–Det eneste riktige er å innse at krigen mot narkotika er tapt. Så lenge vi tror på den totale rusfrihet, kommer vi ingen vei. Utbredelsen og omsetningen er for omfattende og har holdt på for lenge. Vi må godta dette som et faktum, og bygge en ny narkotikapolitikk derfra. Blant de tingene vi må forholde oss til, er legalisering av hasj. Det er en brannfakkel, men en viktig sak å få på plass, sier Nini Stoltenberg til Dagbladet.

Vi kan bare slutte oss til utsagnet, og si ”amen”.

Les Nini Stoltenberg sitt utspill i Dagbladet

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer