Ukategorisert

Liberalisten Per Kristian Foss ?

I en tid der politikerne konsentrerer seg om revidert nasjonalbudsjett, har Liberaleren funnet en artikkel fra Finansminister, Per Kristin Foss. Vi deler gjerne denne med leserne.

Forslaget til revidert budsjett har mottatt kritikk fra mange hold. Også liberalister har vært skeptisk. Først og fremst fordi det høye skatte – og avgiftstrykket vil forbli høyt. Vi har likevel funnet en artikkel fra Finansminister og 2. nestleder i Høyre, Per Kristin Foss, som gleder oss innerst i hjerteroten.

Foss deler sine tanker om statlig makt til privat ansvar. Han viser en prinsipiell tenking som er bra. Måtte han følge opp dette innlegget i praktisk politikk, i alle fall i et raskere tempo enn det vi ser til nå.

Innlegget er hentet fra Bergens Tidende. Det er publisert 6. mai 2003.

Les innlegget fra Foss

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer