Ukategorisert

Advarer mot hets

Politikerne advarer mot økt fremmedfrykt og hets mot muslimene i Norge i forbindelse med terrortrusselen Norge har fått fra Bin Ladens organisasjon.

Liberaleren er enige med politikerne, og det er lett å sitere Carl I Hagens utsagn på saken.
–Jeg ber om at terrortrusselen mot Norge ikke fører til økt skepsis mot innvandrere. – Trusselen må ikke skape en generell frykt mot muslimer, sa Frp-lederen til media etter at trusselen var et faktum.

Carl I Hagen har tidligere bygget opp om fremmedfrykt i den politiske debatten. At han nå tar muslimer som bor og jobber i Norge på en fredelig måte i forsvar er gledelig.

I dag melder flere aviser om at Oslo-entreprenøren Olav Øye AS bryter avtalen firmaet har med en muslim i Holmenkollåsen.
–Du er trolig muslim, og etter de siste muslimske terrortrusler vil ingen av mine ansatte arbeide for muslimer. Det er det kontante innholdet i brevet som entreprenøren sendte en norsk-pakistansk 27-åring som ville bygge en ny garasje, skriver VG.

Liberaleren registrer at politikerne foreløpig har tatt trusselen på en mer fornuftig måte enn deler av næringslivet. Vi slutter oss til appellen fra Carl I Hagen.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer