Ukategorisert

Et godt eksempel

Samordning av administrasjonene i Granvin og Ulvik kommune er et glimrende eksempel på effektivisering i den kommunale forvaltning.

Granvin og Ulvik kommune har felles rådmann, og dermed samkjørt store deler av administrasjonen i de to kommunene. Delingen er en stor suksess. Disse to tjener nesten to millioner kroner årlig på denne vrien, som Liberaleren syns var fantasifull, men også veldig god.

Det er Jan Alm Knudsen i KS Konsulenttjenester som har evaluert samarbeidet mellom de to kommunene, melder NRK Hordaland. Alm Knudsen konkluderer samarbeidet som en ubetinget suksess.

Gratulasjoner sendes til Granvin og Ulvik.

Svært mange kommuner i Norge klager på dårlig økonomi. Ofte er regjeringen og Stortinget skyteskive. Eksemplet om samordningen av administrasjonen fra Granvin og Ulvik viser at lokalpolitikerne kan gjøre mye på egen hand for å bedre økonomien. Utfordringen sendes til hele kommune-Norge !

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer