Ukategorisert

Frp frem på uheldige saker

Fremskrittspartiet går frem på meningsmåling AC Nielsens har utført for Avisenes nyhetsbyrå. Ikke en gang Carl I Hagen legger skjul på hvorfor fremgangen kommer.

Fremskrittspartiet går frem med 2,4 prosentpoeng i en ny meningsmåling. Carl I. Hagen mener at innvandringspolitikken hjelper Frp fremover.

Hagen har rett. Partiet har brukt de siste tids uheldige saker kynisk, og har dermed fått fremgangen på gallupen. Hagen bør også skjønne at å spille på fremmedfrykt gjør han og partiet uspiselig for svært mange. Han kommer aldri inn i regjeringsvarmen med å spille på slike strenger.

I følge Dagsavisen har Frp langt på vei gitt regjeringen og de andre politiske partiene ansvaret for drapet av den 83 år gamle kvinnen i Haugesund. To asylsøkere er som kjent siktet for drapet, og Frp mener at dette har en direkte sammenheng med den «dumsnille» innvandringspolitikken. Dette resonnementet blir for dumt. Det er det samme som å gi Frp skylden for mange av dødsfallene i trafikken fordi Fremskrittspartiet er for en liberal alkoholpolitikk. Helt uverdig !

Den politiske debatten den siste uken gir et klart og godt bilde på hvorfor Fremskrittspartiet ikke er inne i den politiske varmen. De blander hummer og kanari i sørgelige saker. Det er snakk om å bygge opp om fremmedfrykten, noe som ikke er et politisk parti verdig.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer