Ukategorisert

Homomarkering i Høyre

Det er umulig å vite om Høyre er partiet for de homofile, men Oslo Høyre gjør nå en sjarmoffensiv for å kapre homofile velgere.

Oslo Høyre har laget en løpeseddel og en egen nettside rettet mot homofile. Høyre fremstiller seg selv som er parti som går i bresjen for de homofile.

Høyre har flere kjente, profilerte homofile politikere i sine rekker. Det skal holde å nevne finansminister Per Kristian Foss.

Om Høyre er homopartiet fremfor andre er vanskelig å si. Mens vi som er liberalister blant annet vil prioritere full økonomisk frihet, vil andre ønske seg en sterk offentlig sektor. Den politiske smaken er som baken. Mange forskjellige meninger i hver enkelt sak.

Tiden går i alle fall fremover. For noen år siden ville det ha vært umulig for et stort lokalparti i Høyre-familien å markere seg på denne saken. Det kan vi som er liberale ta som et godt og positivt tegn.

Tankekorset er at det må spesielle markeringer til for de homofile. Vi bør være kommet så langt at alle ble behandlet likt og på en god måte uansett legning. Hvilket kjønn en tiltrekkes av bør ikke spille noen rolle. Når Oslo Høyre lanserer en egen nettside for å gjøre oss oppmerksom på at det finnes ulike legninger, betyr det at vi ikke er kommet så langt som vi burde ha vært i kjønnsdebatten.

Besøk siden Liberaleren har sett på

Vet du om lignende markeringer fra politikere eller politiske partier, ikke vær redd for å sende oss et tips.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer