Ukategorisert

En vill rekord

Vi markerer rekorden fordi det finnes mange i det liberalistiske miljøet som setter pris på ”kongen” Elvis.

Kjell Henning Bjørnestad lever som kongen. Han ligner i stemmen og utstrålingen. Han er heller ikke så ulik Elvis når bilder av to de sammenlignes.

Denne uken satte Kjell Henning Bjørnestad, populært kalt Kjell-Elvis, en stor rekord. Han startet tirsdag ettermiddag med å synge Elvis-slagere, og holdt på i 25 timer, 33 minutter og 31 sekunder. En prestasjon som kan skremme vannet av de fleste av oss. Vi gratulerer!

Kjell Elvis er Norges mest kjente Elvis-imitator. Noen mener også at han er den beste. Har du muligheter til å oppleve han live en gang, bør du benytte sjansen. Det kan bli en flott opplevelse.

Denne artikkelen har lite med liberalisme å gjøre. Likevel kan vi sette pris på personer som tør å bruke friheten sin til å leve det livet de ønsker. Kjell Henning Bjørnestad gjør dette. Han har tatt plastiske operasjoner for å bli mest mulig lik sitt idol. Mange reagerer mot dette. Janteloven spiller inn. Liberaleren setter pris på at hver enkelt bruker friheten slik de selv ønsker. Kjell-Elvis er et godt eksempel på hvordan det kan gjøres.

Tags:

Mest lest

Arrangementer