Ukategorisert

Lite nytt fra Norman

I dag innkalte statsråd Victor Norman til pressekonferanse. I timene før var det spenning knyttet til konferansen. Han drepte spenningen svært tidlig uten at vi fikk vite noe nytt.

Statsråden presenterte en skryteliste, et politisk regnskap for sin tid i regjeringen. Denne skrytelisten var ikke en nyhet.

Han forsikret også alle om at han ville fortsette i regjeringen så lenge han hadde statsministerens tillit. Det har han sagt før, og det kan derfor ikke karakteriseres som en nyhet. Det var i det hele en kjedelig seanse som Norman godt kunne ha vært foruten.

Det eneste han har klart med denne pressekonferansen er å opprettholde interessen for egen person. Også de neste dagene vil velgerne bli påminnet flyreisene og måltidene Norman har hatt på statens sin regning. Noen mener disse utgiftene har vært med på å få fokus på saker også vi liberalister støtter. Det kan godt hende, men han har utvist uvanlig dårlig skjønn i kampen for de politiske sakene. Det må også sies at alle sakene han har kjempet for de siste to årene ikke har vært like gode, sett med liberalistiske øyner.

Dagens pressekonferanse var en pinlig affære. Når en statsråd skal holde en pressekonferanse som mange venter på i spenning bør det komme frem noen nyheter. Dagens seanse var fullstendig blottet for nyheter.

Nå bør noen i regjeringssystemet eller i Høyre-familien lære Victor Norman litt om de politiske spillereglene. Han har den siste tiden fremstått som en ren amatør. Det skal bli spennende å se hvor lenge han har statsministeren sin tillit. I mellomtiden får vi vente på neste pressekonferanse fra statsråd Victor Norman.

Mest lest

Arrangementer