Ukategorisert

Vil kriminalisere horekundene

Kvinnegruppa Ottar vil kriminalisere horekundene, og de bruker sterke midler for å få oppmerksomhet for sitt standpunkt.

I kampanjen fra Ottar henges Kjell Magne Bondevik og Jens Stoltenberg ut på plakater som er satt opp i Oslo og Bergen, skriver TV2 Nettavisen.

Å koble statsministeren til prostitusjon er et sterkt virkemiddel, selv om det står på plakaten med liten skrift at personen på bildet sannsynligvis ikke er horekunde.

Liberaleren er imot kriminalisering. Vi har ikke tro på et lovforbud. Et forbud mot å kjøpe sex vil kun sørge for at denne aktiviteten forsvinner helt under jorden. Det blir ingen kontroll. Det er det ingen som tjener på.

Prostitusjon vil finne sted så lenge det er etterspørsel etter seksuelle tjenester. Det betyr at vi aldri blir kvitt problemet, det såkalte problemet.

Alle bør ha full frihet over egen kropp. Det betyr at de som vil prostituere seg må få lov til det. De må selv velge om de vil selge tjenester. Blir seksuelle tjenester tilbydd, vil det alltid være etterspørsel. Ingen forbud eller lovendringer kan forandre dette.

Det at Kjell Magne Bondevik, Jens Stoltenberg og andre topp-politikere ikke vil kriminalisere horekundene, betyr ikke at de støtter denne aktiviteten, slik Ottar hevder. Politikerne har rett og slett skjønt at strengere lover ikke vil gjøre situasjonen bedre for de prostituerte. Der er topp-politikerne enig med Liberaleren.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer