Ukategorisert

Aviser også i jula

VG og Dagbladet har bestemt seg for å gi ut aviser 2. juledag. En naturlig utvikling egentlig.

–Biskop Olav Skjevesland i Agder mener at tabloidavisene burde besinne seg og gi et bidrag til julefreden, skriver Vårt Land.

Selvfølgelig er det et økonomisk motiv bak utgivelsene i jula. Hadde VG og Dagbladet trodd at de ville tape penger, store penger, hadde ikke utgivelsen kommet.

Det er en frihet for disse to til å gi ut avisen på hvilken dag som helst, uten at biskoper, politikere eller byråkrater har rett til å blande seg inn i driften. For oss lesere er det bare hyggelig at vi får tilgang på aviser også i jula.

I våre naboland er det tradisjon for å gi ut aviser også 1. juledag. Om ikke lenge vil det samme skje i Norge dersom markedet etterspør produktet. Nyheter kan jo dukke opp også i julehøytiden. Etterspørselen er helt sikkert til stede.

Tags:

Mest lest

Arrangementer