Ukategorisert

Strengere krav fra Lotteritilsynet

Nye lotterier skal bare få tillatelse dersom 65 prosent av omsetningen går til samfunnsnyttige eller humanitære formål, foreslår Lotteritilsynet.

Fristen for høringen på forslaget fra Lotteritilsynet er satt til 30. januar, skriver tilsynet på sin hjemmeside.

De siste årene har det blitt en streng lovgivning og kontroll for alle som er avhengig av å benytte seg av inntektsbringende aktiviteter for å overleve økonomisk. Lotterivirksomheten er strammet betydelig inn, til tross for at mange lag, organisasjoner, foreninger og en rekke bedrifter er helt avhengig av eksisterende og nye spillemuligheter.

Liberaleren tar avstand fra innstramningene. Vi ser helst at lotteriloven fjernes helt eller liberaliseres så mye at ingen merker denne lovgivningen. Politikerne har dessverre gått motsatt vei på en rekke felter de siste årene. Det må merkes for de som skal overleve økonomisk på oss som liker spill og gjerne deltar i ulike lotterier.

Statlig innblanding på dette området er reduksjon av frihet både for driverne av spillene, men også oss som forbrukere.

Tags:

Mest lest

Arrangementer