Ukategorisert

18-års grense på oddsen

Norsk Tipping innfører 18-års grense på Oddsen fra 1. januar.

Norsk Tipping kan gjennom sitt monopol på spill i Norge tillate seg å gjøre hva som helst. En makt de benytter seg av. Fra 1. januar blir det 18-års grense for å spille på Oddsen.

Norsk Tipping ønsker at selskapets spill skal være en arena for underholdning og spenning, ikke en kilde til bekymring og problemer. På denne bakgrunn tok selskapet overfor Kulturdepartementet til orde for innføring av 18-årsgrense på Oddsen, noe både departementet og Lotteritilsynet ser positivt på.

Aktører som driver med spill bør selvfølgelig ha en frihet til å sette de reglene de vil for sine spill, men monopolsituasjonen til Norsk Tipping gjør det hele håpløst for de som er under myndighetsalderen. I Norge kan du oppdra barn fra du er 16 år, men du får ikke lov å sette en 10-kroning på en fotballkamp. Bare et eksempel for å sette en dimensjon på det håpløse i saken.

Norsk Tipping ønsker heldigvis ikke å innføre en generell 18-årsgrense for alle spill. Selskapet regner ikke de andre spillene så farlig som Oddsen.

Tags:

Mest lest

Arrangementer