Ukategorisert

Og velkommen skal dere være

Hovedoppslaget på Dagbladets hjemmesider i dag er: Her kommer Lidl.

I lang tid har det vært skrevet om Lidl i norske medier. Om hvordan de vil presse prisene på norske matvarer, gjøre dem billigere. Eller for å si det på en annen måte: Det har blitt skrevet om hvordan konkurranse faktisk virker. I praksis!

Lidl er ikke snille, liberale ideologer. De er harde, kyniske kapitalister. Likevel gjør de en innsats som betyr mye for samfunnet, de små fattige familier med et lavt husholdninsbudsjett. Deres økonomiske valg, i et konkurransemarked, sørger for lavere priser. Det sørger for at mennesker faktisk får mer varer for pengene.

Kapitalismen virker!

Lidl blir bekjempet av lugubre politiske krefter, slik Jakob skrev om her på Liberaleren for en drøy uke siden. Liberaleren vil gjerne ønske Lidl velkommen.

Mest lest

Arrangementer