Ukategorisert

Stripping i Gruehallen

Sognepresten har startet kroneinnsamling slik at idrettslaget slipper å ty til å arrangere stripping for å få penger i klubbkassen, mens Ap-politikeren, Grete Fossum, har meldt seg ut av idrettslaget i protest mot arrangementet.

20.mars arrangerer Grue IL fest i Gruehallen. Nytt av året er at idrettslaget blant annet har hyret inn stripperen Sara Unger. Dette er den samme jenta som deltok i Temptation Island på TV3 for en tid tilbake.

–Dette er ikke en grei og akseptabel måte for et idrettslag å skaffe seg inntekter på, sier Fossli, som fungerer som president i Norges Idrettsforbund, skriver Dagbladet.

Sognepresten, Fossli og andre som er motstandere av dette arrangementet har en gammeldags holdning. I år 2004 skal det ikke være mulig å kverulere mot et slikt arrangement. Det er vanskelig å forstå hva som er galt med stripping.

De som skal underholde festgjestene stripper helt frivillig, utfra en avtale mellom dem selv og idrettslaget. De som går på festen, og betaler inngangspenger for å se menn og kvinner kle av seg, gjør det også helt frivillig. Arrangementet er basert på frivillighet. Dermed er det liten grunn til å reagere så voldsomt.

Er motstanderne redd for at voksne menn og kvinner skal se flotte kropper er den muligheten åpen for mange av oss i uttallige kanaler. Både TV, magasiner og internett kan gi dette tilbudet. Det blir verken mer eller mindre kroppsfiksering om Grue IL arrangerer stripping. Vi ønsker idrettslaget lykke til med arrangementet, og håper det går av stabelen uten økonomisk støtte fra kommunen.

Tags:

Mest lest

Arrangementer