Ukategorisert

Si nei til 1. mai støtte

I mange kommuner kommer det søknader om økonomisk støtte for årets 1. mai arrangement. Politikerne bør ikke innvilge penger til arbeidstakerorganisasjoner eller politiske parti i denne forbindelsen.

Selv om mange politiske grupper markerer 1. mai er denne dagen først og fremst for LO og partiene på venstresiden, som har en lang tradisjon på ulike markeringer. I flere kommuner har 1. mai komiteen fått økonomisk støtte fra kommunen for å finansiere arrangementet. Økonomisk støtte til slike arrangement er forkastelig.

1. mai brukes for å markere en gruppe, et politisk parti eller et standpunkt. Vil Arbeiderpartiet eller et lokalparti av Ap arrangere noe på 1. mai, må de gjerne gjøre det, men gildet bør de betale helt på egenhånd uten økonomisk støtte. Det er og blir galt at mine skattepenger skal gå til arrangementer som markerer helt andre standpunkter enn jeg setter pris på. Det er det som skjer i praksis når kommuner gir økonomisk støtte til de ulike 1. mai komiteene.

Ingen kommuner bør støtte politiske arrangementer økonomisk!

Tags:

Mest lest

Arrangementer