Ukategorisert

Få reaksjoner så langt

Singel 24-7 er et reality-konsept med 12 single deltakere som er på jakt etter en å dele livet med. Ti av disse bor parvis. De to andre bor på hver sin hybel. Singel 24-7 overgår det meste av såkalt ”søppel-tv”.

Skribenten så for første gang en episode av denne serien i natt. At kritikerne ikke har vært mye banen i så stor skala som vi er vant til er overraskende. Kanskje er ”søppel-tv” blitt en akseptert form for underholdning?

Alle husker kritikken Big Brother fikk, både versjon nummer en og versjon nummer to. Singel 24-7 overgår Big Brother både i drikking, seksuelle aktiviterer, og løssluppen prat.

Det gjør ingen ting at kritikerne av reality-konsepter ikke er på banen. Det er hyggelig at TV 3 og deltakerne får utfolde seg uten kritiske røster som reagerer på alt fra sendetidspunkt til oppførselen fra deltakerne.

Kanskje har folk flest blitt mer liberal også på dette området?

Skribenten likte ikke Singel 24-7. Det føltes helt meningsløst å se menn og kvinner utlevere seg selv på mange områder. Jeg forsvarer likevel retten for TV 3 til å sende denne serien. Det er heller ikke mulig å fordømme deltakerne eller tv-seere fordi alle både er med på eller ser på programmet av egen fri vilje. Det tas valg vi ikke har rett til å fordømme.

Ordet ”søppel-tv” er kanskje ikke verdens beste karakteristikk av programmet. Riktig nok likte ikke jeg underholdningen, men jeg har ingen rett til å kalle det hele for søppel. En unnskyldning kan være at det er ordet motstanderne har lagt på tv-programmer de ønsker regulert gjennom lovverket. Reguleringer liberalister på ingen måte kan støtte.

0 0 vurdering
Vurdering

Tags:

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Harry Steen
Harry Steen
17 years ago

Igjen vil jeg kommentere din litt hoppende bruken av frihet til det ene og det andr`! Du sier at du ikke har noen rett til å kalle nevnte tv program for søppel tv!! Selvsagt kan du det! Med den ekstreme holdningen som du forfekter så kan du selvsagt kalle dette programmet for hva du måtte ønske. Dersom noen vil kalle det verdens beste underholdnings tv så er det greit, og dersom du vil kalle det søppel TV så er jo det også greit?? Eller er det ikke det? Skal det plutselig en form for sensur inn i bildet her eller?… Read more »

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Er det Trumps feil?Er det Trumps feil?
    Thor Steinhovden har skrevet en lettlest bok om bakgrunnen for hvordan amerikansk politikk er blitt som den er idag.
  • Med samme begrunnelseMed samme begrunnelse
    Liberalister har alltid forsvart utsatte minoriteter, enten de er homofile eller religiøse fundamentalister. De er alle individer med like rettigheter.
  • Dagene da kampen om Norges styreform ble taptDagene da kampen om Norges styreform ble tapt
    I 1905 valgte ca 80% av de stemmeberettigede prins Carl av Danmark til konge.