Ukategorisert

Protesterer mot narkotikapolitikken

For det første er det kostbart å ha 25-åringen i fengsel, men å gjøre han til kriminell fordi han som voksen ikke kan gjøre som han vil, uten at det går utover andre er gammeldags og fordummende.

Daniel «Dj Nuhhh» Gude i gruppa Equicez gikk i går i fengsel i to uker som en protest mot den norske narkotikapolitikken, skriver VG.

Narkotika er godt tema for å fremheve den liberalistiske ideologien. Det blir et spørsmål om vi skal få råde over egen kropp eller ikke. De fleste liberalister er krystall klar på et slikt spørsmål. Vi må også få utsette kroppen for det som ikke er spesielt sunt. Derfor bør hver enkelt av oss bestemme om vi vil bruke narkotika eller ikke, på samme måte som vi bestemmer om vi vil ta ei øl eller ei.

–Jeg synes kriminalisering av cannabis er helt hull i hodet. Det virker så gammeldags. Det er langt flere lovlige ting som er mer skadelig. Jeg ser ikke noen grunn til at jeg som voksen person ikke skal kunne gjøre som jeg vil. Dette er en protest mot dette. Jeg er for legalisering, og jeg er uenig i dommen, sier Gude til VG.

Det er bare å ønske denne artisten lykke til med protesten. Han går lengre enn mange andre for å markere et politisk syn, et syn det for alle liberalister skal være lett å dele.

Hva et menneske har rett til å putte i kroppen er et så fundamentalt spørsmål at det ikke bør kompromisses med. Derfor bør narkotika legaliseres. Derfor støtter Liberaleren aksjonen til Daniel «Dj Nuhhh» Gude.

En ny narkotikapolitikk er ikke bare riktig prinsipielt, men det gir mange positive ringvirkninger som for eksempel mindre kriminalitet. Legalisering gir en vinn-vinn situasjon for mange. Derfor er vi stolt over å spille på lag med Daniel Gude.

Tags:

Mest lest

Arrangementer