Ukategorisert

Påskefesten er i gang

Påskehøytiden nærmer seg med stormskritt. Det er stor variasjon på hvordan vi bruker denne høytiden. Mange elsker fjellet og skiaktiviteter, mens noen er på datafest i Vikingeskipet på Hamar.

Liberaleren bruker å sende sine påskehilsninger til hjelpemannskaper som bruker en stor del av egen fritid på fjellet får å hjelpe andre. Disse gjør en utrolig innsats, og fortjener positiv omtale og masse ros. Hjelpemannskapene viser at privat innsats og privat initiativ er svært nyttig. Vi sier god påske til de som bruker sin egen fritid og resursser for å hjelpe andre.

Datafesten ”The Gathering” er også i gang i Vikingskipet på Hamar. I år er 5200 dataivrige koblet sammen i et gigantisk nettverk for å tilbringe påsken foran dataskjermen. Datafesten på Hamar arrangeres for 13. gang.

Mange bruker av sin egen fritid for å arrangere datafesten. Det er få likheter mellom dette og påskekos på fjellet, men likheten er definitivt at enkelt individer engasjerer seg for å hjelpe andre, underholde andre. Mye av dette er uegen nyttig innsats, en innsats mange av oss ikke er spesielt flink til å sette pris på. Det skal Liberaleren prøve å gjøre noe med i fremtiden. Privat initiativ og dugnadsinnsats er viktig uansett om det er på fjellet eller i Vikingeskipet på Hamar.

Liberaleren ønsker alle noen hyggelige påskedager uansett hvor de tilbringes.

Tags:

Comments are closed.

Fra Liberalerens arkiv

  • Overlagt sløsingOverlagt sløsing
    Tenk deg et barnetog som strekker seg fra Oslo S til Slottet. Vet du hvilken fremtid politikerne har planlagt for dem?
  • Engler og demonerEngler og demoner
    To 16-åringer har fått voldsom oppmerksomhet i 2019, men de blir behandlet svært ulikt.
  • Innvandring og SvalbardInnvandring og Svalbard
    Svalbard er et godt eksempel på hva som menes med fri innvandring. Egenfinansiert innvandring for fredelige mennesker.

Verdt å få med seg