Ukategorisert

Skryt til Meråker

Politikerne i Meråker sier nei til kameraovervåkning på biblioteket for å hindre uønsket surfing på bibliotekets datamaskin. Et riktig og prinsipielt standpunkt tatt av politikerne i denne kommunen.

–Det er av rent prinsipielle årsaker. Vi ønsker ikke å delta i en utvikling mot et totalt overvåket samfunn, sier komitéleder Gunleif Krogstad fra Arbeiderparitet, melder NRK Trøndelag.

Det var kulturkomiteen i Meråker som tok beslutningen om å ikke innføre mer overvåkning for innbyggerne. Det er lett å rose disse politikerne for å være på riktig retning i denne saken. Det er hyggelig å registrere kommunepolitikere som er prinsipielle i en viktig politisk debatt.

De aller fleste av oss er for å bekjempe kriminalitet eller uønskede handlinger som surfing etter barneporno er. Likevel skal ikke kriminaliteten bekjempes for enhver pris. Det er viktig å holde igjen på noen områder, blant annet på overvåkningen. Komitélederen har et svært godt poeng det er lett å være enig i, nemlig motstanden mot et totalt overvåket samfunn.

Liberaleren gir i dag skryt til kulturpolitikerne i Meråker!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer