Ukategorisert

Råkjør på innvandringspolitikken

Når Fremskrittspartiet vil diskutere innvandring får partiet ofte vind i seilene, og spiller stort på fremmedfrykt. Valgkampen i 2005 kan bli skrekkelig sett med antirastiske øyner.

Frp-nestleder Siv Jensen håper at et massivt innvandringskjør i 2005-valgkampen kan stjele misfornøyde velgere fra KrF og Høyre, skriver VG.no.

–Jeg vil sterkt anbefale partiet å gjøre innvandring, koblet til kriminalitet, til den viktigste saken i valgkampen neste år, legger hun til, skriver VG.

Hvis Jensen og Fremskrittspartiet gjør som de annonserer i dette oppslaget, betyr det en opphetet valgkamp neste år. Ingen må la FrP stå alene på banen i denne saken. Alle bør argumentere mot påstandene som kommer.

Hvis denne saken skal frontes så sterkt som skribenten får inntrykk av, er det nok et bevis på at partiet til Carl I Hagen gir blanke i det aller meste av både prinsipper og humanitet så lenge det gir stemmer på valgdagen. Det er beklagelig, veldig beklagelig!

Liberaleren mener det bør være en selvfølge at alle verdens mennesker kan reise hvor som helst for å søke lykken, også til Norge. Med dette standpunktet er vi en motpol til Fremskrittspartiet i innvandringspolitikken. Vi gleder oss over ulike kulturer, mens FrP ser på det som en fare.
Er det rart vi blir betenkt over signalene fra Siv Jensen?

Hvis Fremskrittspartiet gjør denne saken til svært sentral i neste års valgkamp, blir utkastelsen av brødrene Danielsen, Vidar Kleppe, og Jan Simonsen meningsløs. Partiet vil jo følge i deres fotspor hvis innvandring blir et sentralt tema. Hva var da vitsen med å kaste disse ut når den politiske kursen og argumentasjonen forblir likens?

Lukten av stemmesedler betyr mye for Fremskrittspartiet!

Mest lest

Arrangementer