Ukategorisert

TV 2 tjener millioner på Idol, men …

Deltakerne i Idol må jobbe omtrent gratis for TV 2. Sandra, Kjartan og de andre har også forpliktet seg til taushetsplikt i avtalen som er inngått med tv-kanalen.

Den siste tiden har vi fått vite mye om deltakernes avtaler med TV 2. Det er også blitt kjent at tv-kanalen tjener millioner på konseptet. Mange har kritisert TV 2 for å la deltakerne jobbe for hamburgere, brus og mobiltelefoner, mens kanalen tjener svært mye penger på de samme deltakerne.

Det hadde ikke gjort noe om TV 2 ga deltakerne lommepenger. Kåre Valebrokk har råd til det. Likevel må vi akseptere at deltakerne ikke får lønn. De har helt frivillig inngått avtale med TV 2 når de ble med i Idol. De visste ulempene og fordelen med avtalen, og kan hoppe av når som helst.

Kritikken mot TV 2 og Idol kommer fordi de såkalte ekspertene ikke aksepterer avtalefriheten på samme måte som oss liberalister. Er en avtale inngått, og det med fri vilje, må vi akseptere avtalen.

Å inngå frivillige avtaler er viktig og bør tillates uten offentlige inngrep!

Tags:

Mest lest

Arrangementer