Ukategorisert

TV 2 tjener millioner på Idol, men …

Deltakerne i Idol må jobbe omtrent gratis for TV 2. Sandra, Kjartan og de andre har også forpliktet seg til taushetsplikt i avtalen som er inngått med tv-kanalen.

Den siste tiden har vi fått vite mye om deltakernes avtaler med TV 2. Det er også blitt kjent at tv-kanalen tjener millioner på konseptet. Mange har kritisert TV 2 for å la deltakerne jobbe for hamburgere, brus og mobiltelefoner, mens kanalen tjener svært mye penger på de samme deltakerne.

Det hadde ikke gjort noe om TV 2 ga deltakerne lommepenger. Kåre Valebrokk har råd til det. Likevel må vi akseptere at deltakerne ikke får lønn. De har helt frivillig inngått avtale med TV 2 når de ble med i Idol. De visste ulempene og fordelen med avtalen, og kan hoppe av når som helst.

Kritikken mot TV 2 og Idol kommer fordi de såkalte ekspertene ikke aksepterer avtalefriheten på samme måte som oss liberalister. Er en avtale inngått, og det med fri vilje, må vi akseptere avtalen.

Å inngå frivillige avtaler er viktig og bør tillates uten offentlige inngrep!

Tags:

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Harry Steen
Harry Steen
17 years ago

Helt enig. Dessuten så får de jo betalt iform av markedsføring av seg selv som artister. Regn ut hva dette er verdt i reklamekroner! Det er vel ingen artister, dersom det er lov å kalle «karaokesangere» for det som kommer til ett såpass dekket bord. Men all ære til både TV2 og deltagerne. Dette er ett konsept som begge parter tjener på. Men det vil alltid være noen som vet bedre enn de som har inngått avtalene og mener det burde vært gjort på en annen måte. Dem om det. La dem sutre og drive på med sitt. Skal vedde… Read more »

Fra arkivet