Ukategorisert

FrP – der sosialdemokrater møtes

I forrige uke meldte media at tidligere Ap-topp Jonas Gahr Støre og finansmannen Kjell Inge Røkke kommer til FrP-landsmøtet. Hva har disse to til felles med Carl I. Hagen, Siv Jensen og John Alvheim – men ikke med Torgeir Høien?

Alle unntatt Høien er sosialdemokrater!

Og vi tuller ikke! At Gahr Støre som tidligere statssekretær og personlig rådgiver for Ap-topper som Gro Harlem Brundtland og Jens Stoltenberg er sosialdemokrat, overrasker vel ingen.

Finansmannen Kjell Inge Røkke har tidligere innrømmet at han stemmer som sine foreldre; han stemmer på Arbeiderpartiet.

Carl I. Hagen, Siv Jensen og John Alvheim – formannstrioen i FrP – har med sitt reviderte syn på næringspolitikk, barnehaveutbygging og synet på offentlig forbruk allerede demonstrert at de er sosialdemokrater «gode» som noen.

Mens Torgeir Høien har tatt konsekvensen av at han ikke er sosialdemokrat – og før helgens landsmøte i FrP meldt seg ut av partiet. Noe som sikkert er betryggende for formannstrioen og de inviterte gjestene.

Som da kan reise på landsmøtet under følgende motto: FrP – partiet der sosialdemokrater møtes!

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer