Ukategorisert

En helt vanlig øldebatt

Liberaleren har flere ganger advart mot de tradisjonelle alkoholdebattene i kommune – og bystyret. I dag kom vi over et oppslag i ei lokalavis som på en veldig god måte forklarer kaoset når politikerne behandler bevilling for øl, vin og brennevin.

Oppslaget kan leses i Altaposten. Ordvekslingen i kommunestyret kan karakteriseres som et demokratisk kaos. Det er nesten utrolig at voksne folk kan oppføre seg på en slik måte under et kommunestyremøte.

I samme avis, nemlig Altaposten, er det også en annen artikkel som på en god måte forklarer hvorfor disse avgjørelsene ikke bør tas av politikerne. Litt fleipete kan en si at saken er for alvorlig til at politikerne skal si ja eller nei.

Liberaleren er for fri omsetning av alkohol. Markedet vil regulere også dette området på en utmerket måte. I tillegg vil fri omsetning bety økt frihet for absolutt alle!

Tags:

Mest lest

Arrangementer