Ukategorisert

Et dyrt arrangement i Tromsø

Statens kostnader med å arrangere OL i Tromsø blir en dyr affære. Det er den viktigste grunnen for en liberalist å si nei til arrangementet.

OL-komiteen har regnet seg fram til at i beste tilfelle vil vinterlekene koste staten 6,7 milliarder, mens de i verste tilfelle vil koste 9,5 milliarder. Totalt vil OL ha en prislapp på 15 milliarder, skriver Nordlys.

Statens utgifter må finansieres gjennom skatt fra befolkningen. For oss som regner skatt som tyveri er det umulig å støtte et OL-arrangement i Tromsø. Det hjelper ikke saken at det argumenteres med at Norge vil få mye igjen for de statlige kronene som investeres.

Liberaleren sier nei til OL i Tromsø. Regnestykket fra OL-komiteen er argument nok til å forsvare standpunktet.

Tags:

Mest lest

Arrangementer