Ukategorisert

FRIdemokratene – 10 år for frihet

Av og til skjer det store begivenheter for norske frihetsvenner. FRIdemokratene sitt 10 års jubileum er en slik begivenhet. Du kan nå besøke jubileet sin egen hjemmeside.

Trykk her og du kommer rett til FRIdemokratenes jubileumsside.

Lørdag 19. juni samles liberalister og liberale til en stor markering. Det blir den vanlige kombinasjonen av intellektuelt påfyll, god mat, godt drikke og godt selskap. Bare mye større og bedre enn vanlig. FRIdemokratene regner med at aktive fra alle de 10 årene dukker opp, dette er jo en gylden anledning til å treffe gamle kjente. Venner man ikke har sett på mange år. Samtidig vil du også treffe nye frihetsvenner.

Liberaleren vil komme tilbake til jubileet flere ganger ved senere anledninger, men allerede nå oppfordrer vi folk om å melde seg på. Påmelding og mer informasjon finner du her.

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Inflasjon og korrupsjon i massedemonstrasjonens tidInflasjon og korrupsjon i massedemonstrasjonens tid
    De siste månedene har sett voldsomme protester i Irak, Iran, Hong Kong, Bolivia, Chile og Venezuela. Demonstrantene har ulik overbevisning, men forenes i kravet om politiske reformer.
  • En inni hampen stor feilEn inni hampen stor feil
    Føleri, antagelser, skråsikkerhet og dogmatisme - kan det være politikerne ikke alltid baserer beslutningene sine på kunnskap?
  • CO2-skatt: en nødvendig inngripen?CO2-skatt: en nødvendig inngripen?
    Temperaturen stiger, og CO2-utslipp bidrar til utviklingen. Er CO2-skatt en nødvendighet for raskere overgang til fornybar energi?