Ukategorisert

Motkreftene

som med alle midler vil stanse ferden mot et friere og åpnere samfunn er blant annet Fagbevegelsen – og bøndenes organisasjoner.

Mange forbanner subsidier på 11 milliarder (årlig), importrestriksjoner og tollmurer. Få vet hvor grundig bøndenes organisasjoner har organisert sin geriljahær mot enhver forandring til det bedre (for alle andre enn dem selv).

Nummeret av Memo som nå er i salg, har en temaartikkel nettopp om bøndene og deres organisasjoner. Alle som jobber for å fjerne subsidier og reguleringer, og for å skape et friere samfunn der grenser betyr mindre, bør lese artikkelen. Å kjenne sine motstandere er første bud for å vinne i det lange løp. (Artikkelen er ikke på nett).

Forøvrig har den liberale skribenten og forfatteren Jan Arild Snoen en utmerket nekrolog over sosialdemokraten John Kenneth Galbraith, (som nylig døde, 97 år gammel), om hvor feil han tok i sine teorier. (Artikkelen er ikke på nett).

Mest lest

Arrangementer