Ukategorisert

Bauta Bøker – ideer om frihet

Bauta Bøker – spesialbokhandelen for bøker i den liberale idetradisjon, vil være på nett igjen i august.

Av: Hårek Hansen

Det er frustrerende, men også gledelig, at så mange etterlyser websiden til Bauta Bøker, som har vært nede i flere uker. Vi håper gamle og nye kunder har tålmodighet med oss. Bauta Bøker er inne i en forbedringsprosess der vi legger vi om driften. Blant annet har vi byttet nettleverandør. Våre nye websider vil være operative medio august.

Da stiller vi med stabile sider, flere nye bøker, og bedre service enn tidligere! Vårt stadig økende salg de siste to årene viser tydelig at Bauta Bøker fyller et behov, og vi sender en stor takk til alle våre gamle og nye kunder, og til våre kontakter og samarbeidspartnere. Bauta Bøker lover å komme sterkt tilbake, og ønsker dere alle en fortsatt god sommer.

Mest lest

Arrangementer