Ukategorisert

FrP med egen TV-kanal

Fra 12. august kan seerne følge Fremskrittspartiet på partiets egen TV-kanal.

–Det er klart at media i for stor grad tar over mye av styringen i valgkampen. Derfor går vi til det skrittet og starter vår egen TV-kanal, sier generalsekretær Geir Almåsvold Mo til Frp.no.

Almåsvold Mo mener det er viktig at FrP får frem usensurert budskap til velgerne.

Satellitten som er leid inn skal foruten å være TV-kanal, også brukes slik at fremskrittspartipolitikerne kan delta i mange ulike debatter i valgkampen.

Fremskrittspartiet kan ikke beskyldes for dobbelmoral. FrP ønsker at partiene skal få muligheten til å kjøpe politisk TV-reklame, og har jobbet for å liberalisere lovverket.

9 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
koew
12 years ago

Så lenge TV-kanalen ikke betales av skattebetalerne, er det vel greit?

Kanskje de kjører Siv Jensen som programleder for noe ala Mess-TV? ^^

frank kohl
frank kohl
12 years ago

Det var på tide, med en usensurert TV kanal
for å få frem budskapet så folk sjønner poenget med å få FRP i regjering og da SIV som statsoverhode i denne «steinrøysa», men når FRP kommer i regjering må de holde «alle» løftene som er gitt i løpet av siste år og i valgkampen.
Håper den ikke blir finansiert med skattepenger

erik
erik
12 years ago

Fint at kanalen kommer så får alle se hvilken idiotpolitikk FRP vil føre.

jarle
jarle
12 years ago

Venstrevridningen fra journalister med sosialistiske sympatier i selv liberale media er kolosal før stortingsvalg. Vi merker det i de fleste media. Legg merke til f.eks. Aftenposten og NRK etter ferieavviklingen.

Da er det faktisk et Fremskritt at politikerne får gitt sitt budskap uten det skjeve fokuset som linsene til venstrevridde journalistiske forårsaker.

JEG STEMMER FRP. UANSETT !

jao
jao
12 years ago

Eg trur det er bra at Frp får lage sin eigen reklame. Då får vi sjå dei slik dei er (eller kanskje ønskjer å vere?) og kan angripe dei på det grunnlaget. Bakdelen er at vi nok må lide oss gjennom nokre dårlige reklamefilmar.

No går partiet som starta aksjonen «Mobb en politiker» lett i skyttergravene når dei møter motbør. Dei blir då plutseleg mobbeoffer og skuldar på venstrevridde journalistar for at dei blir mistolka. Slepp berre trollet ut i sola så sprekk det nok.

Oddgeir
Oddgeir
12 years ago

Ja, det er sikkert fint for Frp å få sin egen TV-kanal hvor de kan spre propagandaen sin uten å bli motsagt. Så kan velgerne deres få kose seg uten å bli forstyrret av avvikende synspunkter eller at det blir stilt kritiske spørsmål. For det er farlig det!

OnaniasRunkholm
OnaniasRunkholm
12 years ago

Enig med deg Jarle, ingen vits i å følge med på norsk media idag -.-

Bolla Bolla
Bolla Bolla
12 years ago

JEG STEMMER FRP. STEM FRP

GOD SOMMER

Sentrumskonservativ
12 years ago

For den som har en borgerlig regjering som viktigste ønske ved stortingsvalget: Vurder å stemme Høyre.

For den som har en sosialialistisk regjering som viktigste ønske ved stortingsvalget: Vurder å stemme Det norske Arbeiderparti.

For den som har forsvar av Grunnloven som viktigste ønske ved stortingsvalget: Vurder å stemme Kystpartiet eller Det Liberale Folkepartiet.

Fra arkivet