Ukategorisert

Bloggstafetten dag 9

Bloggstafetten som startet 14.juli nådde lørdag 100 deltagere, og stafetten fortsetter. Derfor kommer det også flere deltagere. Igår kom det 4 nye deltagere. Oppdatert: 3 nye idag.

De fire nye var politiske bloggere, to fra Venstre, en fra Miljøpartiet De Grønne, og en fra FrP. Det er verdt å merke seg at de to partiene som ikke har tatt stilling er nærmest fraværende blant deltagerne; Høyre og Ap. Kanskje de nedover i rekkene ikke tør ta stilling før det kommer et signal fra toppen?

Idag har Liberalerens redaktør, Vox Populi (som startet det elektroniske oppropet mot datalagringsdirektivet), og Carl Christian Grøndahl (initiativtager til bloggstafetten) et felles innlegg i Dagbladet. Innlegget på side 50 har tittelen «På tide å få svar, Navarsete».

Disse er kommet til idag (oppdateres fortløpende):

jcm Smått om alt
De Grønne i Hedmark
Mine meninger

Svein Abrahamsen i Haugesund Venstre påpeker at kriminelle ikke er dumme.

Medieomtale:

Mest lest

Arrangementer