Ukategorisert

På tide å få svar, Navarsete

Liberalerens redaktør, bloggeren Vox Populi og Carl Christian Grøndahl har et felles innlegg i Dagbladet idag, på s. 50: «På tide å få svar, Navarsete». Innlegget handler om regjeringens ikke-standpunkt til datalagringsdirektivet.

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Leirbag
Leirbag
12 years ago

Jeg tror dere roper forgjeves. Er det noe de -ikke- vil så er det å måtte ta et standpunkt i løpet av valgkampen. Aller helst vil de ikke debattere dette i det hele tatt under valgkampen. Og bare vent, jeg tror nok temaet vil bli dysset ned. Og «folk flest» for å bruke et så tynt og udefinert uttrykk, vil nok aller helst høre at det skal satses på skoler, veier og sykehus nok engang. Mark my words.. Og når det er sagt, de partiene som har vedtatt å bruke vetoretten mot dette direktivet vil atter engang legge seg flate… Read more »

trackback
12 years ago

[…] å utfordre Som vi meldte i gårsdagens debattinnlegg i Dagbladet vil stafetten rulle frem mot valgdagen. På Facebook, twitter, på bloggene og i vanlige […]

trackback
12 years ago

[…] Morgenbladet (Frank Rossavik, 24.07) Venstre – den smarteste eleven i klassen (Dagbladet, 23.07) På tide å få svar, Navarsete (innlegg, Dagbladet, 23.07) Omkamp om EU? (innlegg i Klassekampen, 22.07) Debatten regjeringen ikke […]

Fra arkivet