Ukategorisert

Kandidaten. Idag: Lars-Henrik Paarup Michelsen

Kandidaten er et kort intervju med en person som stiller opp som stortingskandidat.

Dagens gjest i Kandidaten heter Lars-Henrik Paarup Michelsen. 2. kandidat for Venstre i Hordaland. Paarup Michelsen har vært leder i Unge Venstre, og er en person som Liberaleren mer enn gjerne vil ha på Stortinget. Lars-Henrik Paarup Michelsen har en blogg der han lanserer liberale tanker om politikk.

Hva vil du gjøre med datalagringsdirektivet som stortingsrepresentant?
–Eg vil ved første mulighet reise en interpellasjonsdebatt om datalagringsdirektivet for å få regjeringen i tale. Ved en eventuell forhandling om en ny borgerlig regjerinserklæring vil jeg arbeide for at Venstre gjør veto av datalagringsdirektivet til et ultimatum for regjeringsdeltagelse, er svaret til 2. kandidaten for Venstre i Hordaland.

Hvilke skatter vil du redusere eller avskaffe?
–I Venstre er vi opptatt av «hva» som skattlegges, ikke bare hvor mye. Samtidig som vi vil fjerne arveavgift og formueskatt vil vi øke skattene på forurensing og miljøfiendtlig adferd, sier Paarup Michelsen.

For eller imot den nye ekteskapsloven?
–For, svarer Paarup Michelsen.

Går du inn for kjønnsnøytral verneplikt?
–Mitt mål er å fjerne verneplikten og mener primært at en innføring av verneplikt for begge kjønn ikke er veien å gå. Men dersom mitt primære mål ikke lar seg realisere i nærmeste fremtid, og det er jo en del som tyder på det, mener jeg at det nest beste er å arbeide for sovende verneplikt som aktiviseres ved behov. Da kan den gjelde begge kjønn, mener Paarup Michelsen.

Er det noen du heller ser innvalgt fremfor deg selv?
–Eg håper Guri Melby i Sør-Trøndelag og Abid Raja i Akershus kommer inn sammen med meg, sier Paarup Michelsen.

Hvor stor sannsynlighet er det for at du blir valgt inn på Stortinget?
–Sannsynligheten er veldig stor dersom velgerne vil, ifølge kandidat Lars-Henrik Paarup Michelsen.

Hva gjør du valgnatta?
–Er i Bergen sammen med gode venner i Venstre, avslutter Lars-Henrik Paarup Michelsen.

Liberaleren vil presentere en ny kandidat på fredag.

Tags:

,

Mest lest

Arrangementer