Ukategorisert

Steinar Bastesen, mer fremtidsrettet enn FrP?

Ja, i alle fall hvis en skal ta partiets nettsted på alvor.

Partiet vi tenker på, heter Tverrpolitisk Folkevalgte . Partiet stiller til valg i Nordland med Steinar Bastesen som toppkandidat. Sissel Wennevik er 2. kandidat, mens den kjente programlederen Per Ståle Lønning innehar 3. plassen.

I partiets presentasjon på nettstedet, har Bastesen & co skrevet at TVF er mer internasjonal enn Europa-bevegelsen, mer arbeiderpartivennlig enn Arbeiderpartiet, mer fremtidsrettet enn FrP, mer familievennlig enn KrF, mer miljøvennlig enn SV, mer desentralisert enn Senterpartiet, mer borgerlig enn Høyre, mer innovativ enn Venstre og til slutt mer revolusjonær enn Rødt.

programdelen har partiet publisert at partiprogrammet legges frem i månedsskiftet mai/juni. Det er mulig Bastesen & co går til valg på et program, men programmet er fortsatt ikke lagt ut på partiets nettsted.

Har stortingskandidat Bastesen de samme holdningene som stortingsrepresentanten hadde? I så fall er det lite fremtidsrettet. I 2004 mente han, ifølge Avisa Nordland, at homoadopsjon kan bli ondskap satt i system. Han karakteriserte en homofil legning som skummel, rar og merkelig. Med slike holdninger har han ingen ting på Løvebakken å gjøre!

Norske bedrifter må følge en streng markedsføringslov, en lov som er vedtatt av politikerne. Steinar Bastesen og Tverrpolitisk Folkevalgte, ville fått problem om den samme, strenge lovtolkningen, gjaldt for politikerne.

Bastesen representerte Nordland på Stortinget fra 1997 til 2005. Han dannet Kystpartiet i 1999.

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer